ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Ασκώ την κλινική Ιατρική με την ειδικότητα της Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής την οποία απέκτησα στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».
Είμαι διδάκτωρ του Τομέα Κοινωνικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών έχοντας μετεκπαιδευτεί στην μεθοδολογία της Ιατρικής Έρευνας για ένα έτος στον ίδιο Τομέα.
Επίσης μετεκπαιδεύτηκα στην Συστημική Ψυχοθεραπεία για τέσσερα χρόνια στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων και στον Σακχαρώδη Διαβήτη για ένα έτος στο Διαβητολογικό Κέντρο του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».
Έχω εκπαιδευτεί στην Ομοιοπαθητική Θεραπευτική στο Κέντρο Ομοιοπαθητικής Ιατρικής για τέσσερα χρόνια.
Εργάστηκα στο ΕΣΥ για 13 χρόνια και από το καλοκαίρι του 2013 επανήλθα στην ιδιωτική ιατρική έχοντας σαν αντικείμενα την Ομοιοπαθητική Θεραπευτική, την Συστημική Ψυχοθεραπεία (με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε οικογένειες που έχουν μέλος με χρόνια Νόσο) καθώς και τον Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1.
Είμαι ιδρυτικό μέλος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και έχω εργαστεί για δύο χρόνια σε πρόγραμμά τους για πρόσφυγες και μετανάστες.
Έχω διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής.
Είμαι μέλος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, του Ελληνικού Κολλέγιου Γενικών Ιατρών, της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Θεραπείας Οικογένειας (European Family Therapy Association), της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ομοιοπαθητικής (European Commitee of Homeopathy) και της Διεθνούς Εταιρείας Ομοιοπαθητικών Ιατρών (Liga Medicorum Homeopathica Internationalis).
Είμαι διαχειριστής του ιστότοπου “Μοτοσυκλετιστές για την Ειρήνη” – www.bikersforpeace.org.